Results 1 to 12 of 12

Thread: T-39 for FS9.....will it work in FSX?

  1. #1
    Charter Member 2014 Navy Chief's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Pensacola, Florida
    Age
    61
    Posts
    5,414

    T-39 for FS9.....will it work in FSX?

    Anyone know if this will work in FSX?

    Category: Flight Simulator 2004 - Original Aircraft
    New! North American Rockwell T-39 Sabreliner
    Images related to this file:



    File Description:
    The North American Sabreliner (later sold as the Rockwell Sabreliner) is a mid-sized business jet developed by North American Aviation. It was offered to the U.S. Air Force in response to their Utility Trainer Experimental (UTX) program. Due to similarity of the wing and tail to North American's F-86 Sabre, it was dubbed "Sabreliner." Military variants, designated T-39 Sabreliner, were used by both the U.S Air Force and U.S. Navy after the Air Force placed an initial order in 1959. The Sabreliner was also developed into a commercial variant.


    Filename: t39.zip
    License: Freeware
    Added: 3rd September 2010
    Downloads: 228
    Author: Peter Mercy / Mike Stone / Wayne Brown
    Size: 60172kb


    Thanks,

    NC

  2. #2
    Charter Member 2014 falcon409's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    KGYI_Sherman, Tx.
    Age
    67
    Posts
    9,099
    Blog Entries
    2
    I've never been a fan of Mikes airplanes so I don't know if that one will work or not, but I believe Kazunori Ito also did one and that one works. . .I had it installed for a long time.

    http://www.flightsim.com/file.php?cm=INDEXCALL&sPos=330

  3. #3
    Quote Originally Posted by Navy Chief View Post
    Anyone know if this will work in FSX?
    Saw that this morning. North American Aircraft products always catch my eye.

    Do you have FSX loaded? Why not drop it in and let us know.

    I'm guessing some of those gauges are the old FSD ones from their B-58 and being FS98 era GAU's might not work but there have been several XML format versions made since then so substitutes should be available.
    :ernae:

  4. #4
    Charter Member 2014 Navy Chief's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Pensacola, Florida
    Age
    61
    Posts
    5,414
    Quote Originally Posted by fsafranek View Post
    Saw that this morning. North American Aircraft products always catch my eye.

    Do you have FSX loaded? Why not drop it in and let us know.

    I'm guessing some of those gauges are the old FSD ones from their B-58 and being FS98 era GAU's might not work but there have been several XML format versions made since then so substitutes should be available.
    :ernae:
    I would install it myself and check, but am about two days drive from my computer (am on laptop), and won't be home until next Tuesday night!

    NC

  5. #5
    Quote Originally Posted by Navy Chief View Post
    I would install it myself and check, but am about two days drive from my computer (am on laptop), and won't be home until next Tuesday night!
    Well, then test it when you're back home... *Shrugs*


  6. #6
    Charter Member 2014 falcon409's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    KGYI_Sherman, Tx.
    Age
    67
    Posts
    9,099
    Blog Entries
    2
    Ok Chief,

    I installed Mike's Sabreliner and here's what I found. Of course there is no VC, so at least you don't have to worry about the opaque glass problem, lol. . . .the 2D panel is aliased to the Lear 45, so you won't have any gauge problems. If you plan on using it for AI traffic only, I would say it's perfect for that (you could do a lot of different liveries for it depending on what traffic you wanted). If you plan on flying it yourself and have a better 2D to alias to, that would work as well.

    Have a good trip home!:salute:

  7. #7
    My experience is that All Mike´s FS9 planes work in FSX..all!!.....I , do "prime" them here and there to get them to work as best as possible in FSX but that´s easy. I have all that I had in FS9 and have added lots of my own textures to them. If you have any problems drop me a note, or give me this weekend and I will "prime" if your ya, and send it your way....:salute:
    I also fix many AI planes for regular flight, its another phase of the hobby which is a lot of fun....

  8. #8
    Custom panel, could work in FSX...


    FS2004 (ACOF) - FS2004 Panels
    FS2004 Photoreal Panel--Rockwell Sabreliner
    [ Download | View ]

    Name: hpsbrpnl.zip Size: 5,512,193 Date: 04-13-2005 Downloads: 1,431
    FS2004 Photoreal Panel--Rockwell Sabreliner with full internal views. By Horst Paetzold.


  9. #9
    Charter Member 2014 Navy Chief's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Pensacola, Florida
    Age
    61
    Posts
    5,414
    Thanks Falcon, Gera, and Bjoern for all the information!!!!

    Outstanding!

    NC

  10. #10

    Wow

    Thanks for leading me to the t-39. My Dad flew them for years, and I've been wanting to have one.
    A problem I have is when using Trackir, the window and gauges move with my head. Any tips on how to fix this would be appreciated.
    SEAN
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  11. #11
    Senior Administrator Roger's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    EGCD...'til they bulldoze it!
    Age
    62
    Posts
    7,900
    Quote Originally Posted by bonefish View Post
    Thanks for leading me to the t-39. My Dad flew them for years, and I've been wanting to have one.
    A problem I have is when using Trackir, the window and gauges move with my head. Any tips on how to fix this would be appreciated.
    SEAN
    As stated it has no vc hence the problem.
    To err is human; to forgive is divine.

    SYSTEM :
    OS:Win7 Home Premium 64 bit UAC OFF!
    DX versionDx9c and Dx10.
    Processor:I5 4670k overclocked to 4.4 gHz with Corsair CW-9060008-WW hydro cooler
    Motherboard:Z87
    RAM:16 gig 1866 gigaHz Corsair ram
    Video Card:EVGA 770 2 gig ram factory overclocked
    HD:750gb Samsung 840 evo SSD

  12. #12
    Charter Member 2014 falcon409's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    KGYI_Sherman, Tx.
    Age
    67
    Posts
    9,099
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by bonefish View Post
    . . . . .A problem I have is when using Trackir, the window and gauges move with my head. Any tips on how to fix this would be appreciated.
    SEAN
    As Roger mentions. . .no VC in Mikes version so TrackIR is unusable. You can try Kazunori Ito's version, If it has a VC.

    Note: Nope, no VC there either

Similar Threads

  1. 'I Like This Guy's Work!'
    By Panther_99FS in forum The NewsHawks
    Replies: 8
    Last Post: February 23rd, 2012, 15:23
  2. Will this work?
    By winslow33 in forum Toy Room
    Replies: 3
    Last Post: April 6th, 2009, 15:27

Members who have read this thread: 3

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •