Duenna Tracking?
Results 1 to 12 of 12

Thread: Duenna Tracking?

  1. #1

    Question Duenna Tracking?

    Trying to get the Duenna to send info to this page:

    http://www.fsrtwrace.com/track/ListF...e=Sim-Outhouse

    I see that Flork & DD have a bunch of flights logged there.

    When I click to "test connection" I get a little popup error message. Also, the "create user" button does the same error bit. Is there a password for SOH? Or need a different server URL to paste in?

    Any help would be appreciated- Thanks!

  2. #2
    Delete your picture you are giving out your password with your user name.

    The address that mine is connecting to is http://www.fsrtwrace.com/track/

    Click the default button that should fix it.

  3. #3
    Already tried that address & clicking the default button. No joy on either. Any other ideas?

    I should add that when I click "create user" I get something about a duplicate entry?

  4. #4
    You might want to contact Mat Smith and ask him the procedure for changing your password. Sounds like it is wrong.

  5. #5
    Senior Administrator PRB's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MO (KSUS)
    Age
    57
    Posts
    9,134
    Moze, here's my setup. I used the URL Dave suggested, but I provided no password.
    - Paul

    Win7 x64 | GIGABYTE X79-UP4 | Intel Core i7-3820 Quad-Core 3.60 GHz | 16GB DDR3/1600MHz Quad Channel Memory | NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB 16X PCIe 3.0

  6. #6
    Experimenting, I was able to create a new user with the name "Achmed" that worked. Was also able to get it to work with just "Moses". I must have fubared my original password somehow. It didn't work without any password like PRB. Will see about resetting it. Thanks fellas-

  7. #7
    SOH Staff .."Bartender" AussieMan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Woy Woy, NSW, Australia Zulu +11 AEDST
    Age
    73
    Posts
    3,335
    I have just installed the latest build of Duenna but have connection problems. Keeps telling me my Realism Settings are not correct, but as screenies show I have them the way it should be.



    Here are the settings I use






    Weather warning





    And weather settings I use, they seem ok to me.





    Cheers
    Pat


    "Some people might say that freedom is being alone in the bush with the only sounds being the murmurs from the birds ... but I believe freedom is at 5000 feet with no other sound than the engine roaring."- William Hutchison, a young man taken from us far too young (16).

  8. #8
    The General and Crash detection sliders must be full right.

    also check in the Weather settings under Settings and make sure download winds aloft is checked. It is not the page you have pictured if FSX is the same as FS9.

    All other settings look correct

  9. #9
    On and set your settings and exit FS

    I don't know if that helps but I think it saves the settings when you do that.

    Been a long time since I changed them.

  10. #10
    SOH Staff .."Bartender" AussieMan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Woy Woy, NSW, Australia Zulu +11 AEDST
    Age
    73
    Posts
    3,335
    FS9 and FSX are identical with the weather and I always fly with the Winds Aloft checked.

    Cheers
    Pat


    Cheers
    Pat


    "Some people might say that freedom is being alone in the bush with the only sounds being the murmurs from the birds ... but I believe freedom is at 5000 feet with no other sound than the engine roaring."- William Hutchison, a young man taken from us far too young (16).

  11. #11
    Charter Member 2017 srgalahad's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    CYYC or MMSD (GMT -7)
    Posts
    4,779
    Not only restart your FS, but do it, then start Duenna and check your FS settings, then do it again.... and maybe again...

    From Johannes' website:
    Frequently asked questions

    Why do I have to restart my FS when The Duenna detects bad settings?
    The Flight Simulator has a strange way of saving settings, a really strange way. The configuration file has a "mark" that settings were changed, however the new settings aren't saved in the file. In order for the Duenna to check your corrected settings, the Flight Simulator needs to be restarted. Sometimes this even needs to be done more than once, the Flight Simulator is sometimes very forgetful of these settings...



    Also, make sure the Duenna i spointe to the proper FS .exe file... I had no end of troubles til I spotted that he FSX version was looking for FS9.exe

    "To some the sky is the limit. To others it is home" anon.
    “Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.” -Albert Einstein


  12. #12
    I think (at least in mine) the weather themes is set to 'user defined' and activesky forces the updates. The 'Real World weather' is an internal link to Microsofts server IIRC.
    "May fortune favor the foolish"
    MaddogK

Similar Threads

  1. O/T Flight Tracking
    By airtj in forum Ickie's NewsHawks
    Replies: 3
    Last Post: February 17th, 2012, 13:49
  2. Duenna Down?
    By cputters in forum Around The World Race/Multiplayer Events
    Replies: 5
    Last Post: September 5th, 2011, 14:52
  3. Duenna Help
    By MudMarine in forum Around The World Race/Multiplayer Events
    Replies: 5
    Last Post: January 19th, 2009, 17:43

Members who have read this thread: 0

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •