Pitts S-2B - Page 3
Page 3 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 51 to 75 of 241

Thread: Pitts S-2B

  1. #51
    icarus
    Guest
    I didn't see an ambulance, but there IS an audience...
    ambulance has been parked at covered place...you can find it there...probably the driver didn't rexist at the airshow.

  2. #52
    I know its me, but I can`t find the activision key . I have purchased, downloaded and are trying to install the plane. Have looked in my account, but no key????:isadizzy:
    Ernie

  3. #53
    icarus
    Guest
    i just sent you some minutes aago with 2 different email addres...i am goint to pm you also here...sorry for late answer...in some events we sleep and code have to be maked manually.

  4. #54
    icarus
    Guest
    Ernie i just sent you a pm with all infos

  5. #55
    icarus
    Guest


    good screenshots i like the light over model gajit

  6. #56
    Thank You very much for the fast response and excellent service and support!!!!
    Sorry for the inconvenient :redf:
    Ernie

  7. #57
    icarus
    Guest
    support exist to give resolution...send email or ask as you want. no probs

  8. #58
    gajit
    Guest
    Its so easy to do good screenshots when its such a good product

  9. #59
    Thanks Icarus for a Great Plane.

    Just one problem can't switch between the different paints while flying.
    What's the cure for this , I just downloaded.

  10. #60
    icarus
    Guest
    when you click change aircraft at fsx menu , you have to select it manually, check there is show all variation signed

  11. #61
    icarus
    Guest
    Its so easy to do good screenshots when its such a good product
    i have seen now that you canopy do not reflect as others gajit, you can find a zip file at our website about 2 textures defaul fsx file that modifies reflection and emprove more model.

    you need to be registered or link doesnt works.

    http://www.icarusgold.com/FS/downloads.php?cat_id=3

    seems we have to build more racers then..now scenery exist..missing only more racers

  12. #62
    Senior Administrator Roger's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    EGCD...they bulldozed it!
    Age
    66
    Posts
    9,692
    Just got up and went straight to the Pitts:d

    SYSTEM :
    OS:Win7 Home Premium 64 bit UAC OFF!
    DX version Dx10 with Steve's Fixer.
    Processor:I5 4670k overclocked to 4.4 gHz with Corsair CW-9060008-WW hydro cooler
    Motherboard:Z87
    RAM:16 gig 1866 gigaHz Corsair ram
    Video Card:MSI 1070 8 gig ram
    HD:2Tb Samsung 850 evo SSD

    To err is human; to forgive is divine

  13. #63
    Senior Administrator Roger's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    EGCD...they bulldozed it!
    Age
    66
    Posts
    9,692
    Quote Originally Posted by Bruce Thompson View Post
    Thanks Icarus for a Great Plane.

    Just one problem can't switch between the different paints while flying.
    What's the cure for this , I just downloaded.
    I don't have this problem Bruce. The shot I just posted was a change in mid-flight?
    SYSTEM :
    OS:Win7 Home Premium 64 bit UAC OFF!
    DX version Dx10 with Steve's Fixer.
    Processor:I5 4670k overclocked to 4.4 gHz with Corsair CW-9060008-WW hydro cooler
    Motherboard:Z87
    RAM:16 gig 1866 gigaHz Corsair ram
    Video Card:MSI 1070 8 gig ram
    HD:2Tb Samsung 850 evo SSD

    To err is human; to forgive is divine

  14. #64
    icarus
    Guest
    I don't have this problem Bruce. The shot I just posted was a change in mid-flight?
    just curios how you did it in mid flight?

  15. #65
    icarus
    Guest
    if you find some particular skin that you like please post i will see what i can do to realize it and post on download, waiting also your skins.

  16. #66
    Senior Administrator Roger's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    EGCD...they bulldozed it!
    Age
    66
    Posts
    9,692
    Quote Originally Posted by icarus View Post
    just curios how you did it in mid flight?
    I think Bruce means when during a flight, you access the drop-down Aircraft menu and then switch to another plane and continue the flight in that new plane. I do that often during flights and I have switched through all the Pitts without a hitch.
    SYSTEM :
    OS:Win7 Home Premium 64 bit UAC OFF!
    DX version Dx10 with Steve's Fixer.
    Processor:I5 4670k overclocked to 4.4 gHz with Corsair CW-9060008-WW hydro cooler
    Motherboard:Z87
    RAM:16 gig 1866 gigaHz Corsair ram
    Video Card:MSI 1070 8 gig ram
    HD:2Tb Samsung 850 evo SSD

    To err is human; to forgive is divine

  17. #67
    icarus
    Guest
    ah ok..i thought there was a program to switch. lol, did you try the 3 flights and airshow scenery? if not look at people and flashed lights.

  18. #68
    Wonderfull - like it !!!!

  19. #69
    Senior Administrator Roger's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    EGCD...they bulldozed it!
    Age
    66
    Posts
    9,692
    Quote Originally Posted by icarus View Post
    ah ok..i thought there was a program to switch. lol, did you try the 3 flights and airshow scenery? if not look at people and flashed lights.
    I'd forgotten to extract the flights folder from the aircraft folder:isadizzy: If there are "flashlights" from cameras they may not display in Dx10 which is my prefered mode.

    SYSTEM :
    OS:Win7 Home Premium 64 bit UAC OFF!
    DX version Dx10 with Steve's Fixer.
    Processor:I5 4670k overclocked to 4.4 gHz with Corsair CW-9060008-WW hydro cooler
    Motherboard:Z87
    RAM:16 gig 1866 gigaHz Corsair ram
    Video Card:MSI 1070 8 gig ram
    HD:2Tb Samsung 850 evo SSD

    To err is human; to forgive is divine

  20. #70
    icarus
    Guest
    :costumes: :ernae:

  21. #71
    Senior Administrator Roger's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    EGCD...they bulldozed it!
    Age
    66
    Posts
    9,692
    I just slewed to the grandstand and yes there are camera flishlights going off in the crowd! Never seen that effect done before.
    SYSTEM :
    OS:Win7 Home Premium 64 bit UAC OFF!
    DX version Dx10 with Steve's Fixer.
    Processor:I5 4670k overclocked to 4.4 gHz with Corsair CW-9060008-WW hydro cooler
    Motherboard:Z87
    RAM:16 gig 1866 gigaHz Corsair ram
    Video Card:MSI 1070 8 gig ram
    HD:2Tb Samsung 850 evo SSD

    To err is human; to forgive is divine

  22. #72
    icarus
    Guest








    many people with problems starting the car tonight


  23. #73
    icarus
    Guest


    help they are all around me.....cesar romero's movie?

  24. #74
    gajit
    Guest

  25. #75
    icarus - I just applied the new .cfg with the modified contact points and it is perfect.

    I've never had such outstanding one to one customer support as you have provided here.

    Great product - great service and I look forward to your next project.

    If you guys ever make a Stinson Reliant SR-5 for FSX you will never have to pay for a cold brew in San Diego ever again. :ernae:
    enter..the Sandman

Similar Threads

  1. Got a question about the different pitts for fsx
    By Peter SWE in forum FSX General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: February 19th, 2012, 02:37
  2. Anyone Tried this Pitts?
    By Wing_Z in forum FS 2002/2004 General Discussion
    Replies: 53
    Last Post: October 12th, 2010, 12:59
  3. Can anyone ID this Pitts?
    By OleBoy in forum FS 2002/2004 General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: September 15th, 2010, 04:38
  4. Can anyone ID this Pitts?
    By OleBoy in forum FSX General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: September 14th, 2010, 10:58
  5. Pitts for FSX?
    By rayhere48 in forum FSX General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: August 20th, 2010, 07:45

Members who have read this thread: 1

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •