Problem with CFS3-BoB Mk 1 Campaign install.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem with CFS3-BoB Mk 1 Campaign install.

  1. #1
    Member sixstrings5859's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sulphur,South West Louisiana in the good'ol USA
    Age
    57
    Posts
    3,209
    Blog Entries
    1

    Problem with CFS3-BoB Mk 1 Campaign install.

    Recently started having a problem with BoB Mk 1 /Campaign version. In QC i finish and go back to main menu screen the sim CTD's. No error message or anything. Crashes immediately ,no matter what airfield or aircraft i choose. Confused. Any help ? Regards,Scott

  2. #2
    SOH-CM-2020
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Aotearoa, New Zealand
    Age
    61
    Posts
    2,792
    Sounds tricky. There are multiple global layers and .lib files in the global layer folder. Check which global layer and .lib are being used? Eg, if the 10 group global layer is not listed it will be the one in use as the global layer.csv. Check it matches the .lib file.

    Then go to the uisel.xml in the AppData pathway. Which airbase is being used, which aircraft are being called? Are they compatible with the global layer in use?

    You could back up the uisel.xml and then delete the uisel in the AppData pathway. Or go to the uisel.xml in the Campaign Package and try that.

    Hope that helps its a bit hard pinning down the problem.

  3. #3
    Member sixstrings5859's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sulphur,South West Louisiana in the good'ol USA
    Age
    57
    Posts
    3,209
    Blog Entries
    1
    Don't know what happened . My CFS3-BoB Mk 1 installs work perfectly. Only the campaign version , and then only recently. Will Keep checking deeper.

  4. #4
    Member sixstrings5859's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sulphur,South West Louisiana in the good'ol USA
    Age
    57
    Posts
    3,209
    Blog Entries
    1
    Don't know what happened ,but checked the multiplayer function ,hit cancel, and returned to the main screen and tried it out. After flying and returning back to main screen ,there were no CTD's. Some how something happened but still really clueless. Works now though ,thankfully ! Regards,Scott

  5. #5
    SOH-CM-2020
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Aotearoa, New Zealand
    Age
    61
    Posts
    2,792
    Which campaign "nation" do you usually fly for? Do you fly as an 11 Group pilot, or do you use the more general RAF campaign, which is set up to allow you to fly as a Blenheim pilot, attacking coastal facilities?

  6. #6
    Member sixstrings5859's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sulphur,South West Louisiana in the good'ol USA
    Age
    57
    Posts
    3,209
    Blog Entries
    1
    Axis side. Always for the Luftwaffe for some reason. Maybe a past life ?! Lol!

  7. #7
    SOH-CM-2020
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Aotearoa, New Zealand
    Age
    61
    Posts
    2,792
    How are the air take-off spawns going? Is there usually a small flight of fighters spawning on the runway as you form up after takeoff? Sometimes they appear as white squares on the airbase in the TAC as I fly away.

Members who have read this thread: 22

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •