Mission fails to load
Results 1 to 3 of 3

Thread: Mission fails to load

  1. #1
    Members + alcanallen's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Port Elizabeth South Africa
    Age
    74
    Posts
    341

    Mission fails to load

    I have two very nice missions by "PRang"they are ETO Bay of Biscay Intrusion and ETO Bay of Biscay Intrusion(escort) the problem is when in CFS3 ETO Rev 5 i get the Mission fails to load on both,i can overcome that by all Goals in both files,has anyone any clue as to why this happens,all`s well in Rev 4,i`m a little stumped here.

    alcanallen.

  2. #2
    SOH-CM-2019
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Aotearoa, New Zealand
    Age
    58
    Posts
    2,248
    Hi alcanallen, do you mean Era 5 and Era 4? Presumably its the usual thing of having the right global layer (global_layer.csv and gsl.lib files) in place to support the facilities required for the missions? If you have the ETO missionbuilder set up, you can check that the right era is installed properly, by opening the mission file in the mission builder. It will soon tell you if any facilities are missing (meaning that the global layer files have not shifted to the correct era).

  3. #3
    Hello Gents,
    I think Alcanallen means that they worked in Revision 1.4,
    but not in Revision 1.5. I've looked for these missions to
    try, but can't find them. Could you point me to them?
    Cheers.
    Their shoulders held the sky suspended;
    They stood, and earth's foundations stay. A.E. Housman

Members who have read this thread: 24

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •