Mission builder issues
Results 1 to 2 of 2

Thread: Mission builder issues

  1. #1
    Members +
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Age
    27
    Posts
    521

    Mission builder issues

    Hi all,

    I'm slowly reacquainting myself with the mission builder and have encountered several issues.

    1) Ground formations remain stationary when there are several waypoints and a travel speed for a ground formation.

    Basically, the ground formation is staying still when I've set up a route and assigned a speed. Does anyone know of a fix?

    I've tried modifying the mission file with xmlwrench or notepad and that doesn't seem to help.

    I'm thinking it could be something with my antivirus.

    2) The second I have is with spawns again. I've followed the instructions in the spawns thread, but spawn files still won't run properly.

    I'm at a loss as to what I can do to fix those spawns.

    THanks
    :tgun2: :tgun2: M3 fAiL 3nglush thats umpossible!

  2. #2
    SOH-CM-2019 mongoose's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Navigator, where are we??
    Age
    74
    Posts
    2,083
    Could you attach an example missions here so people could check it out?

    Cato said "Carthaginem esse delendam"
    I say "Carthago iam diu deleta,sed enim Bellum Alium adhuc aedificandum est"

Members who have read this thread: 34

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •