FSX.cfg setting
Results 1 to 8 of 8

Thread: FSX.cfg setting

  1. #1

    FSX.cfg setting

    I was looking through my config settings and came across the shader_cache_primed setting under the [GRAPHICS] heading. My question is. . .should I have one or two entries for this. I currently have two as noted below:

    SHADER_CACHE_PRIMED=1693500672

    SHADER_CACHE_PRIMED_10=1693500672
    USAF Retired, 301st Fighter Wing, Carswell AFB, Texas
    My SOH Uploads: http://www.sim-outhouse.com/sohforum...erid=83&sort=d

    Current System Specs:
    X-Plane 11.26 and FSX/Accel | Windows10 64bit
    Motherboard: MSI760GM-E51(MS-7596)
    CPU: 3.9GHz AMD FX-4300 Quad-Core | RAM: 16GB DDR3 1333
    GPU: NVidia GTX 970 (4GB GDDR5)

  2. #2
    SOH-CM-2019 MrZippy's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Sam Clam's Disco, Calif.
    Age
    70
    Posts
    890
    Quote Originally Posted by falcon409 View Post
    I was looking through my config settings and came across the shader_cache_primed setting under the [GRAPHICS] heading. My question is. . .should I have one or two entries for this. I currently have two as noted below:

    SHADER_CACHE_PRIMED=1693500672

    SHADER_CACHE_PRIMED_10=1693500672
    Could the 2nd one be for DX10? I don't have that option so I only have one entry.
    Charlie the "Balldude" Running FSX With SP1 and SP2 2GHZ processor with 2Gbits Memory Computer running Windows EXPEE (This is not a bladder condition)

  3. #3
    Quote Originally Posted by MrZippy View Post
    Could the 2nd one be for DX10? I don't have that option so I only have one entry.
    Very possible, hadn't considered that, but I don't use that option (not checked in the menu).
    USAF Retired, 301st Fighter Wing, Carswell AFB, Texas
    My SOH Uploads: http://www.sim-outhouse.com/sohforum...erid=83&sort=d

    Current System Specs:
    X-Plane 11.26 and FSX/Accel | Windows10 64bit
    Motherboard: MSI760GM-E51(MS-7596)
    CPU: 3.9GHz AMD FX-4300 Quad-Core | RAM: 16GB DDR3 1333
    GPU: NVidia GTX 970 (4GB GDDR5)

  4. #4
    I have the same two entries under [GRAPHICS].
    Different value though: 1693751040

  5. #5
    SOH-CM-2019 MrZippy's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Sam Clam's Disco, Calif.
    Age
    70
    Posts
    890
    Another thought that it has to do with having Acceleration??
    Charlie the "Balldude" Running FSX With SP1 and SP2 2GHZ processor with 2Gbits Memory Computer running Windows EXPEE (This is not a bladder condition)

  6. #6

    Fsx cfg

    I have Acceleration and have only one entry. Also do not use DX10. Check over at FSDevelopers and see if they have an answer. The gurus in my opinion.

  7. #7
    the second one is for DX10 preview..there are also likely to be two shader cache folders in your root FSX folder..you might have checked DX10 mode in the GUI at one point and later unchecked it.
    enter..the Sandman

  8. #8
    Quote Originally Posted by heywooood View Post
    the second one is for DX10 preview..there are also likely to be two shader cache folders in your root FSX folder..you might have checked DX10 mode in the GUI at one point and later unchecked it.
    Thanks, no need for both then. Don't use DX10 Preview so I'll dump that!
    USAF Retired, 301st Fighter Wing, Carswell AFB, Texas
    My SOH Uploads: http://www.sim-outhouse.com/sohforum...erid=83&sort=d

    Current System Specs:
    X-Plane 11.26 and FSX/Accel | Windows10 64bit
    Motherboard: MSI760GM-E51(MS-7596)
    CPU: 3.9GHz AMD FX-4300 Quad-Core | RAM: 16GB DDR3 1333
    GPU: NVidia GTX 970 (4GB GDDR5)

Members who have read this thread: 0

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •