Yikes...HELP!!!
Results 1 to 15 of 15

Thread: Yikes...HELP!!!

  1. #1

    Yikes...HELP!!!

    Has something happened to SOH graphics?

    On logging on to SOH in the usual manner, instead of the much loved light background with blue header, this is what the forum pages now look like



    Edit/update: Phew! Logged out, rebooted, then logged in - everything's back to normal! Wonder what happened there... :-/
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -2018-jun-5-001.jpg  
    Most men often say what they think!
    An honest man usually means what he says!
    A gentleman always says what he means!

    "Αίεν Υψικρατείν "

    A fool is not he who asks a simple question, but he who would simply have its asking denied. (Richards 2012)

  2. #2
    If you look at the bottom left of the page on the blue bar (or dark bar), you will see display options.

    I believe you were on the CFS display option.
    Milton Shupe
    FS9/FSX Modeler Hack

    Video Tutorials - Gmax for Beginners My Uploads on SOH

  3. #3
    Quote Originally Posted by Milton Shupe View Post
    If you look at the bottom left of the page on the blue bar (or dark bar), you will see display options.

    I believe you were on the CFS display option.
    Thanks Milton. :-)
    Most men often say what they think!
    An honest man usually means what he says!
    A gentleman always says what he means!

    "Αίεν Υψικρατείν "

    A fool is not he who asks a simple question, but he who would simply have its asking denied. (Richards 2012)

  4. #4
    As you can see by my details, I'm pretty new here. But I have been visiting (lurking if you want) the site for quite some time.

    The last few days I have experienced a marked degradation in performance connectivity wise of SOH. Server not responding, server not available, and so forth.

    I've tried with the following browsers (all of them the latest versions): Edge, IE, Firefox and Tor.

    Priller

  5. #5
    And what does that have to do with the original post ?

  6. #6
    Quote Originally Posted by Penzoil3 View Post
    And what does that have to do with the original post ?
    "HELP", I guess...

  7. #7
    SOH-CM-2017 Mick's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Easthampton, Mass., U.S.A.
    Age
    70
    Posts
    2,496
    Quote Originally Posted by Priller View Post
    As you can see by my details, I'm pretty new here. But I have been visiting (lurking if you want) the site for quite some time.
    The last few days I have experienced a marked degradation in performance connectivity wise of SOH. Server not responding, server not available, and so forth.
    I've tried with the following browsers (all of them the latest versions): Edge, IE, Firefox and Tor.
    Priller
    That fits right in with the problems I posted about in the FS2002/2004 forum a day or two ago. So it's not just me after all.

  8. #8

    Icon22 Reply...

    Mick,

    I started a thread in the Admin forum with links to the threads in question. Hopefully we'll have an answer for you soon.
    "Rami"

    "Me? I'm just a Sea of Tranquility in an Ocean of Storms, babe."

    My campaign site: http://www.box.net/shared/0k1e1rz29h
    My missions site: http://www.box.net/shared/ueh4kazk3v
    My scenery site: http://www.box.net/shared/knb1l0ztobhs2esb14rb

  9. #9
    Normally, Ickie would say, "Clear your browser cache" then come back in. You may need to log out/in.
    Milton Shupe
    FS9/FSX Modeler Hack

    Video Tutorials - Gmax for Beginners My Uploads on SOH

  10. #10

    Exclamation It's not that simple...

    Milton,

    I log in every time, and I have occasional problems with this, I also can no longer upload with Firefox at all, only Internet Exploder.

    And in previous discussions with Mick, he says he did this as well, and I have no reason to doubt him.
    "Rami"

    "Me? I'm just a Sea of Tranquility in an Ocean of Storms, babe."

    My campaign site: http://www.box.net/shared/0k1e1rz29h
    My missions site: http://www.box.net/shared/ueh4kazk3v
    My scenery site: http://www.box.net/shared/knb1l0ztobhs2esb14rb

  11. #11
    I was only suggesting it as something to try.

    I am using Firefox as well without issues.

    Chrome is faster however.
    Milton Shupe
    FS9/FSX Modeler Hack

    Video Tutorials - Gmax for Beginners My Uploads on SOH

  12. #12
    Quote Originally Posted by Penzoil3 View Post
    And what does that have to do with the original post ?
    Hello Penzoil3,

    Your identity is generally via Cookies and if there is a communications hiccup when authentication data / cookies are being transferred, you might get whatever the default colour scheme is (CFC) rather than your preferred SOH scheme because the server doesn't know who you are.
    I have also had a few glitches visiting this site but so far it has been just a timeout and a retry solves things or it does not. I haven't had any partial connections like it sounds like this was.

    It has also been happening for much longer than a couple weeks.

    - Ivan.

  13. #13
    Quote Originally Posted by nigel richards View Post
    Has something happened to SOH graphics?

    On logging on to SOH in the usual manner, instead of the much loved light background with blue header, this is what the forum pages now look like



    Edit/update: Phew! Logged out, rebooted, then logged in - everything's back to normal! Wonder what happened there... :-/
    If you look closely he WAS on the FORUMS page, not the CFS1 Forum... That's Weird! All of the forums are listed there just as they are on the usual background of light blue and white.... Glad things are OK now, Nigel.

    BB686
    Last edited by Blackbird686; June 24th, 2018 at 15:34.
    "El gato que camina como hombre" -- The cat that walks like a man

  14. #14
    Senior Administrator PRB's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MO (KSUS)
    Age
    56
    Posts
    8,935
    Ok, this is ONLY for those of you who are experiencing the unable to connect problem AND have Wireshark installed AND know how to capture a trace and save it to a file. I'm not asking anyone to install anything special just for this situation.

    A Wireshark trace of the "conversation" between your browser and this site when you are experiencing this problem might be helpful to us in figuring out what's going on. It's a long shot, I know. You would have to have Wireshark up and running, ready for the problem to occur, then when "it happens", you would have to start the trace recording, do some clicking, and hope the problem didn't clear itself in the intervening seconds. It's what I've been doing a lot over the past few days, but I have not yet been able to duplicate this problem with any browser or operating system (Win7, Win10, Linux) at any time. So I'm getting desperate!
    - Paul

    Win7 x64 | GIGABYTE X79-UP4 | Intel Core i7-3820 Quad-Core 3.60 GHz | 16GB DDR3/1600MHz Quad Channel Memory | NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB 16X PCIe 3.0

  15. #15
    Retired SOH Administrator Henry's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Shreveport LA
    Posts
    6,004
    Quote Originally Posted by Milton Shupe View Post
    Normally, Ickie would say, "Clear your browser cache" then come back in. You may need to log out/in.
    hewould say just that.thats thewayh
    DONT CRY WHEN YOU LOSE SOMEONE
    SMILE BECAUSE YOU KNEW THAT PERSON
    IN ABOOK!

Members who have read this thread: 89

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •