JF Hawker Hurricane ATC not working in V4.1
Results 1 to 4 of 4

Thread: JF Hawker Hurricane ATC not working in V4.1

  1. #1

    JF Hawker Hurricane ATC not working in V4.1

    Anyone else come across this issue. Upon opening the ATC window the commands are greyed out and it reports no electric?

  2. #2
    Quote Originally Posted by CavOk View Post
    Anyone else come across this issue. Upon opening the ATC window the commands are greyed out and it reports no electric?
    I have the same problem with John Terrells "Little Friends" Mustangs. He was unable to come up with a reason for the problem.
    USAF Retired, 301st Fighter Wing, Carswell AFB, Texas
    My SOH Uploads: http://www.sim-outhouse.com/sohforum...erid=83&sort=d

    Current System Specs:
    P3dv4 Only | Windows7 64bit
    Motherboard: MSI760GM-E51(MS-7596)
    CPU: 3.9GHz AMD FX-4300 Quad-Core | RAM: 16GB DDR3 1333
    GPU: NVidia GTX 970 (4GB GDDR5)

  3. #3
    Quote Originally Posted by falcon409 View Post
    I have the same problem with John Terrells "Little Friends" Mustangs. He was unable to come up with a reason for the problem.
    I posted a fix for your "Little Friends" problem in your thread.

    The JF Hurricane doesn't have a [radios] section, that's why it doesn't work.

  4. #4
    Quote Originally Posted by DaveWG View Post
    I posted a fix for your "Little Friends" problem in your thread.

    The JF Hurricane doesn't have a [radios] section, that's why it doesn't work.
    Hi Dave
    Thanks for the fix. I also have the JF Spitfire which does have a radio section so I just cut and pasted it into the Hurricane models and it works. Thanks also for the fix in the Little Friends Mustangs.
    Best wishes

    Mike

Members who have read this thread: 81

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •