RTW 2017 Race Practice #0.1 - Page 3
Page 3 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 51 to 75 of 186

Thread: RTW 2017 Race Practice #0.1

  1. #51
    Senior Administrator PRB's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MO (KSUS)
    Age
    55
    Posts
    8,754
    I've been going through my "Race Hangar" making sure all my panel mods are still working, and making sure I still know how to fly the darned things. I will get a leg in with each of them at some point during this practice.
    - Paul

    Win7 x64 | GIGABYTE X79-UP4 | Intel Core i7-3820 Quad-Core 3.60 GHz | 16GB DDR3/1600MHz Quad Channel Memory | NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB 16X PCIe 3.0

  2. #52
    Quote Originally Posted by CP1207 View Post
    So, I feel a little better. There is some invisible obstruction off of Runway 21 at Kunming in my FSX-A install. I've just done three approaches in different aircraft and all three have been struck down 50-100 feet above ground. I've noticed some mesh altitude issues at some other airports recently so while I dig into that, I'm going to switch over to my FSX Steam install for further RTW practice as I have that version far less buggered up with add ons.
    Will be interesting to see if Duenna works with SE
    Milton Shupe
    FS9 Modeler Hack

    Video Tutorials - Gmax for Beginners My Uploads on SOH

  3. #53
    CP1207 and MaddogK, do you have access to the "Hideout"?
    Milton Shupe
    FS9 Modeler Hack

    Video Tutorials - Gmax for Beginners My Uploads on SOH

  4. #54
    Sim Junkie MaddogK's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Chicago, Il. U.S.A.(GMT-6) KMDW
    Age
    53
    Posts
    1,495
    Quote Originally Posted by Milton Shupe View Post
    CP1207 and MaddogK, do you have access to the "Hideout"?
    I do, havent fixxed up many planes yet. Got a race panel I've been using for years and only my Spit has it ATM. Is my priority today to set the rest up with it.
    "May fortune favor the foolish"
    MaddogK

  5. #55
    Sim Junkie MaddogK's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Chicago, Il. U.S.A.(GMT-6) KMDW
    Age
    53
    Posts
    1,495
    I've got the baton VGEG-VTUN
    AS Hornet active weather
    "May fortune favor the foolish"
    MaddogK

  6. #56
    Charter Member 2016 CP1207's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lake Erie, USA
    Age
    60
    Posts
    268
    Quote Originally Posted by Milton Shupe View Post
    CP1207 and MaddogK, do you have access to the "Hideout"?

    Negative..
    Sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
    Sufficiently advanced incompetence is indistinguishable from malice.
    (Clarke and Clark)

  7. #57
    Quote Originally Posted by CP1207 View Post
    Negative..
    Okay, I sent a request to the forum moderator to add you.

    There you will have access to other things we put together over the years to help during the race.
    Milton Shupe
    FS9 Modeler Hack

    Video Tutorials - Gmax for Beginners My Uploads on SOH

  8. #58
    Sim Junkie MaddogK's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Chicago, Il. U.S.A.(GMT-6) KMDW
    Age
    53
    Posts
    1,495
    Enroute @ 28,5, GS 480. ETA 1:20
    "May fortune favor the foolish"
    MaddogK

  9. #59
    Charter Member 2016 CP1207's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lake Erie, USA
    Age
    60
    Posts
    268
    Quote Originally Posted by Milton Shupe View Post
    Okay, I sent a request to the forum moderator to add you.

    There you will have access to other things we put together over the years to help during the race.
    Great, Thanks!
    Sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
    Sufficiently advanced incompetence is indistinguishable from malice.
    (Clarke and Clark)

  10. #60
    Sim Junkie MaddogK's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Chicago, Il. U.S.A.(GMT-6) KMDW
    Age
    53
    Posts
    1,495
    Tell DD I need the TS3 race rooms PW. plz.
    "May fortune favor the foolish"
    MaddogK

  11. #61
    Will be interesting to see if Duenna works with SE
    I hate to intrude, and I know I have been on a competing team, but just so you know: Yes it does, just as well as FSX Boxed Edition.
    I have had FSX:SE since the day it came out, literally (I'm a cheap son-uv-a-gun, and only payed $5.00 ), and last year I did the Race almost entirely in FSX:SE. Duenna worked perfectly for me.
    Just thought you might like to know.
    I doubt we will be fielding a viable team this year, so I wish you all a great race
    Pat☺

  12. #62
    Senior Administrator PRB's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MO (KSUS)
    Age
    55
    Posts
    8,754
    Quote Originally Posted by Milton Shupe View Post
    Okay, I sent a request to the forum moderator to add you.

    There you will have access to other things we put together over the years to help during the race.
    CP, you now have access to the hideout.
    - Paul

    Win7 x64 | GIGABYTE X79-UP4 | Intel Core i7-3820 Quad-Core 3.60 GHz | 16GB DDR3/1600MHz Quad Channel Memory | NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB 16X PCIe 3.0

  13. #63
    Sim Junkie MaddogK's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Chicago, Il. U.S.A.(GMT-6) KMDW
    Age
    53
    Posts
    1,495
    Quote Originally Posted by PRB View Post
    CP, you now have access to the hideout.
    Hey Paul, ya come up with any idea what that Duenna error might be ? I thought I fixxed it, but it's still logging an error about not finding some ini file. Seems to recognize FS9 just fine, do I need to tell it where the FSUIPC ini is or something ?
    "May fortune favor the foolish"
    MaddogK

  14. #64
    Quote Originally Posted by MaddogK View Post
    Yup, that did it.

    Just hope the committee don't flag me on an illegal CFG mod now.


    Resetting, anyone want the baton ?
    Changing radio settings is legal, same with panels.
    Milton Shupe
    FS9 Modeler Hack

    Video Tutorials - Gmax for Beginners My Uploads on SOH

  15. #65
    Quote Originally Posted by PhantomTweak View Post
    I hate to intrude, and I know I have been on a competing team, but just so you know: Yes it does, just as well as FSX Boxed Edition.
    I have had FSX:SE since the day it came out, literally (I'm a cheap son-uv-a-gun, and only payed $5.00 ), and last year I did the Race almost entirely in FSX:SE. Duenna worked perfectly for me.
    Just thought you might like to know.
    I doubt we will be fielding a viable team this year, so I wish you all a great race
    Pat☺
    Thank you Pat; that is good to know, and race-proven as well. :-)

    Well, if Flightsim does not race, maybe you could join one of the two teams. ???
    Milton Shupe
    FS9 Modeler Hack

    Video Tutorials - Gmax for Beginners My Uploads on SOH

  16. #66
    Sim Junkie MaddogK's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Chicago, Il. U.S.A.(GMT-6) KMDW
    Age
    53
    Posts
    1,495
    Bout 30 minutes out and I'm strongly suspecting a dead stick landing.

    It's bringing back a memory of my first race deadsticking it into Kaitak. Seems I collapsed the Hornets gear that year.
    "May fortune favor the foolish"
    MaddogK

  17. #67
    Quote Originally Posted by MaddogK View Post
    Tell DD I need the TS3 race rooms PW. plz.
    No PW needed for Lounge or Woodshed
    Milton Shupe
    FS9 Modeler Hack

    Video Tutorials - Gmax for Beginners My Uploads on SOH

  18. #68
    Sim Junkie MaddogK's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Chicago, Il. U.S.A.(GMT-6) KMDW
    Age
    53
    Posts
    1,495
    It's gonna be real close on fuel, about 75 miles, and about 1/8 of a tank. Aprox 10 minutes till burn-in.
    "May fortune favor the foolish"
    MaddogK

  19. #69
    Charter Member 2016 CP1207's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lake Erie, USA
    Age
    60
    Posts
    268
    Quote Originally Posted by PRB View Post
    CP, you now have access to the hideout.
    Thanks! I'm in and poking around.

    Milton- I'll confirm Duenna works fine with FSX SE.
    My iOS autopilot and nav programs (RemoteFlight) also are good.
    Plan G does not work, I'll need to get simconnect over to the steam install apparently.

    I bought FSX SE last year on sale and did little with it since. Loads a lot quicker and as I don't have every last payware and freeware aircraft loaded on it, I can actually find the stuff I want to fly.
    Sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
    Sufficiently advanced incompetence is indistinguishable from malice.
    (Clarke and Clark)

  20. #70
    Sim Junkie MaddogK's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Chicago, Il. U.S.A.(GMT-6) KMDW
    Age
    53
    Posts
    1,495
    Down and green
    Baton free VTUN
    51 lbs of fuel left in tanks
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails FlightLog_17-49-29.JPG  
    Attached Files Attached Files
    "May fortune favor the foolish"
    MaddogK

  21. #71
    Sim Junkie MaddogK's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Chicago, Il. U.S.A.(GMT-6) KMDW
    Age
    53
    Posts
    1,495

    Glad that there's no waiting line for fuel.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails hornet1.jpg  
    "May fortune favor the foolish"
    MaddogK

  22. #72
    Senior Administrator PRB's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MO (KSUS)
    Age
    55
    Posts
    8,754
    Quote Originally Posted by MaddogK View Post
    Hey Paul, ya come up with any idea what that Duenna error might be ? I thought I fixxed it, but it's still logging an error about not finding some ini file. Seems to recognize FS9 just fine, do I need to tell it where the FSUIPC ini is or something ?
    Sorry MD, with Ickie's passing it went right off the radar, so to speak. I have managed to duplicate this phenomenon, flying dcc's P-38G in FS9. It looks like an FS9 issue with this version of the duenna. I'll ask Eamonn to take a look at it.
    - Paul

    Win7 x64 | GIGABYTE X79-UP4 | Intel Core i7-3820 Quad-Core 3.60 GHz | 16GB DDR3/1600MHz Quad Channel Memory | NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB 16X PCIe 3.0

  23. #73
    Senior Administrator PRB's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MO (KSUS)
    Age
    55
    Posts
    8,754
    I have the baton, VTOR - ZJSY, FSND 727-200, Default real wx.
    - Paul

    Win7 x64 | GIGABYTE X79-UP4 | Intel Core i7-3820 Quad-Core 3.60 GHz | 16GB DDR3/1600MHz Quad Channel Memory | NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB 16X PCIe 3.0

  24. #74
    Senior Administrator PRB's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MO (KSUS)
    Age
    55
    Posts
    8,754
    Made it. Nail biter! I flew only 500 nm with a full load of gas in the 727, enough to fly almost 3000, lol. So the ship was heavy on final, and not responding like I was used to. And it was dark. And foggy.
    - Paul

    Win7 x64 | GIGABYTE X79-UP4 | Intel Core i7-3820 Quad-Core 3.60 GHz | 16GB DDR3/1600MHz Quad Channel Memory | NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB 16X PCIe 3.0

  25. #75
    SOH-CM-2016
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sheffield, UK (EGSY)
    Age
    50
    Posts
    1,267
    I have the baton, ZJSY heading to RPVM, in the FSND B722.

    I've assumed it's a wildcard leg and given myself 1000nm. It's actually about 972nm.

    ETA: 1:40.
    Martin (FS RTW Race pilot 2009-17)
    Win7 x64 | MSI X79A-GD65 | Intel Core i7-3820 Quad-Core 3.60 GHz | 16GB DDR3/1600MHz Quad Channel Memory | NVIDIA GeForce GTX 670 2GB

Members who have read this thread: 1

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •