PDA

View Full Version : FS9 Port overs



Reddog
April 16th, 2012, 10:03
got to ask will they work??

ZEUS67
April 16th, 2012, 12:51
got to ask will they work??

AFAIK if they work in FSX, they work in P3D.

AussieMan
April 16th, 2012, 15:33
You will have the usual problem with the prop see through on some early FS9 aircraft. A lot of the later aircraft have the Prop spin fixed.

DaveWG
April 17th, 2012, 04:37
Well the supplied P-38 is a portover :icon_lol: