PDA

View Full Version : Is there a map?



dhasdell
June 11th, 2016, 01:53
When this sim was first released I was able to set a key to show the map, as in FS9/FSX, but all that it would show was a frame with a black interior. Since the latest upgrade the option to set a key has vanished from the settings menu. Does Flight School even have a map?

txnetcop
June 12th, 2016, 08:08
There was at one point, but I'll be hanged if I can find it now...

dhasdell
June 12th, 2016, 11:32
I have! You have to pause the game and then look at the flight plan. Then resume flight and unpause. Intuitive, huh?

txnetcop
June 12th, 2016, 13:33
Thanks, one the kids I built a unit for showed me how to find it...embarrassing! LOL

dhasdell
June 12th, 2016, 13:37
Not at all. As an IT teacher I often fell back on a puzzled expression and: "Can someone just remind me . . . " Someone always could.